logo
vlag en
vlag ru
Ons assortiment wordt in verschillende landen gekweekt:
lijn
+31 6 31 791 898
lijn

Standaard worden de bloemen in veilingfust of doos geleverd, bij afwijkende fust, aantal stelen per bos of voor het maken van boeketten denkt van den Berg Roses graag met u mee voor het leveren van maatwerk.

Virtual market place (VMP) koppeling

Van den Berg Roses werkt met Match-Online, softwareleverancier gespecialiseerd in bloemen en planten. Middels Match-Online is het mogelijk met iedere softwareprovider te koppelen en de beschikbare productie te laten zien. Het is direct zichtbaar bij u in de webshop waarna de klant het kan bestellen.

Dit heeft als voordeel dat uw klant, digitaal, ieder moment van de dag bloemen bij u kan bestellen. Doordat het live voorraad betreft, grijp de klant nooit mis.

Voor 6 uur 's ochtends besteld, is voor 11.00 bezorgd op Flora Holland bloemenveiling Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Daarbij is het ook mogelijk om via Match-Online de voor u belangrijke informatie mee te geven op de sticker, bijvoorbeeld barcodes en andere (consument) informatie.

Ook is het mogelijk een afleverbon en/of een EKT bericht te ontvangen zodat u direct overzicht krijgt van de bestelde producten met de bijbehorende prijs.