logo
vlag en
vlag ru
Ons assortiment wordt in verschillende landen gekweekt:
<GROOTBLOEMIG>
lijn
Knopgrootte 4 - 4,4 cm
lijn
+31 6 31 791 898
lijn

In Nederland teelt van den Berg Roses zes soorten rozen: Avalanche+, Avalanche Peach+, Avalanche Candy+, Avalanche Pink, Layla+ en Brocante+.

Hierdoor heeft van den Berg Roses in Nederland een breed aanbod in kleuren, hieronder een beschrijving van het huidig assortiment.

De Avalanche+ lijn is bekend om haar bijzondere eigenschappen. De bloemen hebben een sterke steel, met verrassend weinig doorns. Daarbij hebben de bloemen een grote en zware knop die altijd open gaat. In combinatie met het vaasleven van tot wel 14 dagen is de Avalanche+ een uitzonderlijke soort die vele malen in de prijzen is gevallen. De Avalanche+ soorten worden veel gebruikt bij evenementen (bijvoorbeeld bij de huwelijken van het Koninklijk Huis).

Voor meer informatie zie ook de site van de Avalanche+

Avalanche+

De witte bloem met een licht groene tint, die de bloem een frisse uitstraling geeft. Zowel in de bos als in een boeket komt de bloem goed tot haar recht.

Avalanche Peach+

De kleur van een zacht, oranje perzik. De bloem heeft een tedere uitstraling, maar is net zo krachtig als de andere Avalanche+ soorten.

Avalanche Candy+

Hardroze uiteinde van de blaadjes met een lichter tint roze aan de buitenkant, maken iedere minuut verrassend als deze bloem zich verder opent.

Avalanche Pink+

Is het jonge pareltje onder de Avalanche+ soorten. De bloem is strelend roze, maar met een iets donkerder hart. De bloem krijgt naar mate die meer open komt een zacht heldere roze kleur.

Layla+

Een kelkvormige, cerise kleur bloemknop is een roos die een andere toon zet binnen het door rood en wit gedomineerde rozen assortiment. Met haar uitgesproken kleur, aansprekende knopvorm en bijzonder lang vaasleven, geeft zij veel plezier aan menig consument.

Brocante+

Warme, groot, groene bloemknop met een roodroze uiteinde geven de bloem een klassieke finesse. De authentieke kleuren van de bloem met een fijn nerven patroon onderstrepen het karakteristieke karakter van deze bloem.

Snowfox

Wit, met een druppeltje champagne, zo is de sterke roos SnowFox het beste te omschrijven. Helder groene bladeren laten de Snowfox stralen in de vaas of arrangement, Met durf, lef en een tikkeltje arrogantie – net als de echte vos - verovert deze roos de harten van de mensen. Een roos die past in de meeste huiskamers, van hip modern tot rustgevend klassiek!