logo
vlag en
vlag ru
  • avalanche
  • avalanche
  • avalanche
  • avalanche

Avalanche

De Avalanche+, één van de mooiste rozen ter wereld. Deze grote, sterke en lange snijbloem biedt topkwaliteit en schittert niet voor niets bij onder andere kroningen, koninklijke huwelijken en award shows. De pure luxe van dit A+ merk is op maat gesneden voor de betere bloemist, de kritische consument en de echte liefhebber die alleen het beste wil.

Avalanche+

De witte bloem met af en toe een groene tint. Dit geeft de bloem een frisse uitstraling en staat symbool voor zowel eindigheid als een nieuwe begin. Of het nu of in een volle bos of in een boeket wordt gegeven de bloem komt zeker tot haar recht. Alom een veelzijdige schoonheid.

Avalanche Peach+

De kleur van een zacht, oranje perzik. De bloem heeft een tedere maar tegelijkertijd stijlvolle uitstraling. Met bloemblaadjes zo zacht als lippen is het een populaire bloem.

Avalanche Candy+

Hardroze uiteinde van de blaadjes met een lichter tint roze aan de buitenkant, maken iedere minuut verrassend als deze bloem zich verder opent. De kleur van de bloem heeft iets uitdagends, een klein brutaaltje die altijd opvalt.

Avalanche Pink+

Is het jonge pareltje onder de Avalanche+ soorten. De bloem is strelend roze, maar met een iets donkerder hart. Een kleur die je doet denken aan zachte zijde, teder en smaakvol.

Layla+

De roos met een kelkvormige, cerise bloemknop is een bloem die een andere toon zet binnen het door rood en wit gedomineerde rozen assortiment. Met haar uitgesproken kleur, aansprekende knopvorm en bijzonder lang vaasleven, geeft zij veel plezier aan menig consument. Zij straalt durf, originaliteit, en tegelijkertijd warmte uit en brengt menig boeket en arrangement tot leven.

Brocante+

Warme, groot, groene bloemknop met een roodroze uiteinde geven de bloem een klassieke finesse. De authentieke kleuren van de bloem met een fijn nerven patroon onderstrepen het karakteristieke karakter van deze bloem. Met haar lange lengtes, versiert deze roos iedere aankleding.